kayseri
33,8°C
slogan
Müze Ücret Tarifesi

Belediyemize bağlı olarak faaliyet gösteren müzelerimiz; 2018 Mali Yılı Vergi, Resim ve Harç Ücret Tarifesi 3. maddesi ilgililerin talebine binaen mülkiyeti belediyemize ait yerler ile umumi hizmetlere tahsis edilmiş taşınmaz mallar üzerinde; sosyal ve kültürel faaliyetler ile ticari bir gaye için yer verilmesi talebinde bulunacak kişilere, bu yerlerin tahsisi ile ilgili esas ve usullerin ve bu kişilerden alınacak ücretlerin belirlenmesine dair tarifenin B-1 ve B-2 Maddeleri gereğince uygulama yapılmaktadır. Büyükşehir Belediye Meclisinin tarifesine göre Tam; 2 TL, Öğrenci;1 TL, olmak üzere müzeleri herkesin gezebilmesi için çok cüzi ücretler alınmaktadır. 0-7 yaş ve 65 yaş üstü ücretsizdir. Rehber ücreti alınmamaktadır. Müzelerimizde çalışan personel Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisinin almış olduğu kararı uygulamaktadır. Uygulamada herhangi bir kuruma veya özerk kişiye imtiyaz tanınmamaktadır. Randevu ile gelen gruplarımıza Milli Mücadele Müzesi için Uzman bir rehber anlatım yapmaktadır. Size daha iyi ve kaliteli hizmet vermek adına 220 70 50 numaralı telefondan randevu almanızı tavsiye ederiz.  İlginiz için teşekkür eder saygılar sunarız.

Bizi Takip Edin !
Tacettin Veli Mah. İnönü Bulvarı No: 72.
38150 Melikgazi/KAYSERİ
tel